Apartment Viewing

Tio skäl till varför du bör överväga VILLASWEA-träramens byggsystem:

Trähus

VILLASWEA och dess partners har utvecklat en väl beprövad teknik för trähus i stor skala och med hög kvalitet. Det innebär att produktion och montage av huskomponenter (väggar, takstolar, golv och tak) sker i fabrikens kontrollerade miljö, som sedan transporteras och monteras på plats. Denna tillverkningsmetod har en antal fördelar för både byggare och konsumenter jämfört med traditionell lösvirkes byggnation.

Modeller av hus:

Kapacitet: 5000 m2 / månad

Montage: från 5 dagar och uppåt

Högkvalitativt material.

Mångfald av modeller, kombinerat trä och tegel.

Flexibelt system

Individuella projekt

Offentlig byggnad / lägenheter

1. Snabbare att konstruera: På grund av tillverkningsprocesser för monteringsband kan VILLASWEA bygga hus 70% snabbare än traditionellt tegel och murbruk. Hela produktionscykeln från ingångsförsörjning, design till montering och montering på plats är 60 arbetsdagar, medan montering på plats sker på tre dagar.

2.Större skala: Med fabriksbaserade produktions principer kan VILLASWEA skala upp produktionen med upp till tre skift om dagen.

3. Kommersiellt fördelaktigt: På grund av skalbarheten och produktionshastigheten kan VILLASWEA bygga hus på ett kommersiellt hållbart sätt. I synnerhet låser snabbare konstruktion upp kapital som annars skulle bindas när bostadsköparen betalar för en inteckning på det nya huset men samtidigt måste betala hyra i väntan på att byggandet ska avslutas. För en fastighetsutvecklare ger en snabbare behandlingstid för att slutföra en utveckling enorma kommersiella vinster och besparingar.

4. Energieffektiva hem: Trästommehus är mycket energieffektiva. Isolerade väggar i kombination med en lägre massa jämfört med tegel och murbruk resulterar i enorma energibesparingar och billigare elräkningar. Nya studier tyder på att en besparing på 32% är möjlig. Om solpaneler ingår är besparingarna ännu större.

5. Högre kvalitet: Mer konsekvent och mindre snags: VILLASWEA är byggda som en bil. Precisionsteknik kombinerat med datorstödd design och tillverkningssystem säkerställer att hus byggs till högsta nivå av europeisk kvalitet och konsistens. Vi kan ge en garanti i tio år för varje hus som ett bevis på vår tro och vårt engagemang för vår produkt.

6. Design & konstruktion Flexibilitet: Bara för att dess träram inte betyder att du inte kan ha tegel. Trästomme ger strukturen för tak och väggar men byggnaden kan klädas med olika ytbehandlingar på ytterväggen. Ur arkitektens synvinkel ger tillverkade bostäder stort utrymme för kreativa och innovativa mönster som kan skräddarsys efter kundernas behov.

7. Miljövänligt: Trästommehus har ett mycket mindre kolfotavtryck än traditionell byggnad. VILLASWEA startar uppströms i värdekedjan och har sitt virke från företag som skördar sina skogar på ett miljövänligt sätt. Så för varje träd som klipps planteras två nya träd. I nästa steg avger både tillverkningsprocessen och de använda materialen mindre koldioxid och energi. Faktum är att varje kubikmeter trä som används i ett hus sparar 2 ton koldioxid.

8. Renare byggarbetsplats: Byggarbetsplatsen är också mycket mer miljövänlig eftersom det mesta av konstruktionen äger rum i skydd från fabriken med endast uppförandet av huset på plats. Resultatet är mindre avfall och en renare byggarbetsplats mindre utsatt för väderförändringar.

9. Friskare: På grund av den organiska andningsförmågan hos trä är trähusramar hälsosammare än vanliga hus och lider inte av fukt och fukt.

10. Akustik: Användningen av isolering i väggarna såväl som i golvboxen och takelementen förbättrar den akustiska prestandan avsevärt med den höga absorptionen av luftljud.

Trähus

VILLASWEA och dess partners har utvecklat väl beprövad teknik för timmerhus i stor skala och med hög kvalitet. Det innebär att produktion och montage av huskomponenter (väggar, takstolar, golv och tak) sker i fabrikens kontrollerade miljö, som sedan transporteras och monteras på plats. Denna tillverkningsmetod har en antal fördelar för både byggare och konsumenter jämfört med traditionell lösvirkes byggnation.